Tanfolyamok

DSC05193.jpg

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy képzéseink minimum 30 fő jelentkezése esetén indulnak. A WISC–IV, WAIS–IV és WPPSI–IV tanfolyamon való részvétel feltétele a pszichológus, vagy gyógypedagógus végzettség.

Amennyiben pályázat keretében szeretnének Wechsler képzésre jelentkezni, kérjük a pályázat megírása előtt vegyék fel velünk a kapcsolatot az info@oshungary.hu címen. Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a tanfolyamok Budapesten zajlanak! Kihelyezett tanfolyamokat csak min. 25 fő/tanfolyam létszám biztosítása mellett áll módunkban tartani. Kérjük ezt vegyék figyelembe a közbeszerzési eljárásokban!

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a szakszerű teszthasználat elsajátítására, hiszen a pszichodiagnosztikai munka során nagyon komoly döntéseket alapozhatunk a teszteken elért eredményekre. A mérőeszközök szakszerű használatát érdemes két nagy területre bontani: a standard tesztfelvétel és az eredmények értelmezése. E két terület a szükséges szakmai kompetenciát tekintve sokszor jelentősen elkülönülhet. Gyakran a mérőeszközök standard tesztfelvétele (pl. egyszerű önjellemző kérdőívek) nem igényel különösebb szakképzettséget, ezzel szemben a legegyszerűbb mérőeszköz interpretációja is igazi szakmai kihívás.

Az elmúlt 10 évben mintegy 900 szakember vett részt képzéseinken.

A háromnapos Wechsler tanfolyamok során a kurrens intelligenciamodellek áttekintése után az adott mérőeszköz (WISC–IV, WAIS–IV, WPPSI–IV) standard felvételével, pontozási szabályaival és fő interpretációs kereteivel ismerkedhetnek meg a résztvevők. A tanfolyamot a mérőeszköz hazai adaptálásában is résztvevő kutatócsoport tesztelésben nagy gyakorlattal rendelkező tagjai tartják: Kuncz Eszter, Mészáros Andrea, Mlinkó Renáta, Rózsa Sándor.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Wechsler tanfolyamaink a teszt használatához mindenképpen ajánlottak (bár nem kötelezőek)! A WISC–IV, WAIS–IV, WPPSI–IV felvétele és kiértékelése rendkívüli pontosságot és gyakorlottságot igényel, amely nem hasonlít egyetlen korábbi Wechsler intelligenciateszt felvételéhez és pontozásához sem.

 

A következő tanfolyamaink tervezett időpontja és helye:

WISC–IV 3 napos tanfolyam
WISC-IV 1 napos tanfolyam: 2021. január 30. (online kontakt)

WPPSI–IV 1 napos tanfolyam


WAIS–IV 1 napos tanfolyam

WAIS–IV 3 napos tanfolyam: 

BAYLEY-III 3 napos tanfolyam: 

UNIT-2 3 napos tanfolyam: 2021. tavasz

További információért kérjük írjon az info@oshungary.hu címünkre.