Tanfolyamok

DSC05193.jpg

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a szakszerű teszthasználat elsajátítására, hiszen a pszichodiagnosztikai munka során nagyon komoly döntéseket alapozhatunk a teszteken elért eredményekre. A mérőeszközök szakszerű használatát érdemes két nagy területre bontani: a standard tesztfelvétel és az eredmények értelmezése. E két terület a szükséges szakmai kompetenciát tekintve sokszor jelentősen elkülönülhet. Gyakran a mérőeszközök standard tesztfelvétele (pl. egyszerű önjellemző kérdőívek) nem igényel különösebb szakképzettséget, ezzel szemben a legegyszerűbb mérőeszköz interpretációja is igazi szakmai kihívás.

Az elmúlt 10 évben mintegy 900 szakember vett részt képzéseinken.

A háromnapos Wechsler tanfolyamok során a kurrens intelligenciamodellek áttekintése után az adott mérőeszköz (WISC–IV, WAIS–IV, WPPSI–IV) standard felvételével, pontozási szabályaival és fő interpretációs kereteivel ismerkedhetnek meg a résztvevők. A tanfolyamot a mérőeszköz hazai adaptálásában is résztvevő kutatócsoport tesztelésben nagy gyakorlattal rendelkező tagjai tartják: Kuncz Eszter, Mészáros Andrea, Mlinkó Renáta, Rózsa Sándor.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Wechsler tanfolyamaink a teszt használatához mindenképpen ajánlottak (bár nem kötelezőek)! A WISC–IV, WAIS–IV, WPPSI–IV felvétele és kiértékelése rendkívüli pontosságot és gyakorlottságot igényel, amely nem hasonlít egyetlen korábbi Wechsler intelligenciateszt felvételéhez és pontozásához sem.
 

A következő tanfolyamaink tervezett időpontjai:

WISC–IV 3 napos tanfolyam: 2017. december 1. , 2. (péntek, szombat) és 2018. február 24. (szombat) 

WPPSI–IV 3 napos tanfolyam: 2017. március 24., 25. (péntek és szombat), és màjus 26. (péntek) - Elegendő jelentkező hiányában ELMARAD. Következő tervezett időpont: 2017. október-november.WAIS–IV 1 napos tanfolyam: 2017. március 10. (péntek) - Elegendő jelentkező hiányában ELMARAD. Következő tervezett időpont: 2017 október.

Helyszín: Budapest

A felsorolt képzések csak megfelelő számú jelentkező esetén indulnak!

További információért kérjük írjon az info@oshungary.hu címünkre.